Honing is een van de gezondste voedingsmiddelen, rijk aan voeding en zoet van smaak. Het belangrijkste gewicht van honing is fructose en glucose, die gemakkelijk door ons lichaam worden opgenomen. Het bevat ook belangrijke vitamines, mineralen en antioxidanten, die allemaal essentieel zijn voor een goede gezondheid.
Verse 100 procent Honing
●Geen verslavend
●Antibioticavrij
●Natuurlijk & Biologisch
●100 procent puur
●Uitstekende smaak
snelle details
Product type: | Lieve schat | Plaats van herkomst: | Zhejiang, China (vasteland) | Merknaam: | Gouden oogst |
Modelnummer: | Vitex honing | Kleur: | ELA, LA | verpakking: | massa |
certificering: | HACCP, ISO | Cijfer: | Klasse A | Houdbaarheid: | 18 maanden |
Sucrose: ( procent ): | 5 procent | Gewicht (kg): | 290 kg | toevoegingen: | Nee |
Max. Vocht ( procent ): | 18,00 procent | Diastase-activiteit ( procent ): | 8,30 procent | HMF: | 15ppm |
Honing is een natuurlijk voedingsmiddel. Honing is samengesteld uit monosacchariden glucose en fructose, die direct door het menselijk lichaam kunnen worden opgenomen zonder enzymatische ontbinding.
Honing is een oververzadigde oplossing van suiker. Sommige eenbloemige honing kristalliseert bij lage temperatuur. Het gekristalliseerde deel is glucose en het deel dat niet kristalliseert is voornamelijk fructose. Honingkristallisatie is gerelateerd aan honingsoorten en opslagomstandigheden. Over het algemeen kristalliseert honing onder de 13 graden Celsius, terwijl koolzaadhoning en lindehoning kristalliseren bij 13-14 graden Celsius, en acaciahoning is niet gemakkelijk te kristalliseren. Hoewel jujubehoning niet gemakkelijk te kristalliseren is, als er een kleine hoeveelheid kristallisatie is, is het nog steeds een natuurlijk fenomeen, wees gerust om te eten. Honing wordt over het algemeen op een koele plaats bewaard, maar de temperatuur mag niet te laag zijn. Over het algemeen kristalliseert honing bij 10 graden Celsius, wat niet bevorderlijk is voor consumptie.
Honing kristallisatie methode
1. Week de honing samen met de fles in heet water, maar let op dat de temperatuur van het hete water lager moet zijn dan 50 graden Celsius, omdat het enzym in de honing wordt geïnactiveerd en vitamines verloren gaan als de temperatuur te hoog is. hoog.
2. De fles kan in een koudwaterpot worden gedaan en langzaam worden verwarmd. Wanneer de watertemperatuur 50-60 graden bereikt, zal het bezinksel op natuurlijke wijze smelten en niet meer neerslaan.
3. Laat het in de zomer op natuurlijke wijze smelten.
Honing is zeer goed houdbaar. De Amerikaanse archeoloog TMDavis vond ooit in de piramides van Egypte dat gebottelde honing zo'n 3300 jaar geleden helemaal niet bederf vertoonde, dus sommige mensen zeggen dat honing het enige voedsel is dat niet bederft.
GOLDEN HARVEST is een van de toonaangevende leveranciers en fabrikanten van honing in China, onze professionele fabriek is in staat om natuurlijke en biologische honing te produceren met een goedkope prijs en hoge kwaliteit. Welkom bij de groothandel in pure en rauwe bijenhoning en om bulkproducten bij ons te kopen.
Al onzein water oplosbaar koninginnengeleipoeder, voeding koninklijke gelei, polyflora honing 100 puurworden onafhankelijk onderzocht en verkregen door onze unieke technologie om ervoor te zorgen dat ze voortdurend kunnen worden geüpgraded en bijgewerkt.
Populaire tags: verse 100 procent honing, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, goedkoop, puur, rauw, bulk, natuurlijk, biologisch, natuur, hoge kwaliteit