Onrijpe honing wordt vergeleken met volwassen honing

Aug 19, 2017

Laat een bericht achter

Onrijpe honing wordt vergeleken met volwassen honing

Verwijst naar de volwassen honingbijen voor nectar, de speekselklierafscheiding in de nestkamer, na het brouwen, dehydratie, het vochtgehalte is minder dan 20% en de disaccharide volledig omgezet in monosacchariden, glucose en fructose-inhoud van het totaal van meer dan 70 %, natuurlijke rijpe honing, heeft meestal 7 dagen nodig, met echte ingrediënten moet honing betekenis hebben;

En onvolwassen honing wordt snel teruggepakt, de nectar is niet volledig gebrouwen, meestal 1-2 dagen om honing te gaan, veel voedingsstoffen zijn onvolledig, ontoereikend, onstabiel. Meestal in de verkoop, maar ook door middel van mechanische uitdroging geconcentreerd, wordt deze honing over het algemeen geconcentreerde honing genoemd, het verwerken van honing. Het heeft niet de voedingswaarde van honing.

Rijpe honing voegt geen door de mens gemaakte stoffen toe, heeft ook geen materiaal uit natuurlijke producten genomen, de gezondheid van de bijen is volledig gezond. Zonder enig kunstmatig materiaal dat geen zetmeel, suiker of koolhydraten bevat of vermengt, geen conserveermiddelen, klaringsmiddelen, verdikkingsmiddelen en andere niet-voedende stoffen toevoegen of mengen; niet van materiaal dat niet is verstrekt, onvolwassen honing verwerkt, het kunstmatige watergehalte onder 20% "geconcentreerde honing, volledige brouwerij, die nectar verzamelde na 7 dagen herhaaldelijk brouwen van bijenhoning. De honing in de dekking werd gescheiden, honing De eisen dekken de milt volledig vanuit een wetenschappelijk perspectief, in de bijenkorf van bijen die hun eigen volwassen voedingswaarde voor honing van de hoogste, langste houdbaarheid brouwen, pas na filtratie wasslakken en puin verwijderen nadat de larven direct kunnen worden gegeten, zonder enige verwerking De volwassen houdbaarheid van de honing in het algemeen (minimaal) gedurende twee jaar, minder dan twee jaar (24 maanden) voor onvolgroeide honing (geconcentreerde honing).

Onrijpe honing wordt vergeleken met volwassen honing

1, lage voedingswaarde. Vanwege de niet volwassen honing zonder verwerking van honingbijen volledig contact, vermindert de kans dat bijen afscheiden een verscheidenheid aan enzymen die bevatten aanzienlijk lager zal zijn dan volwassen honing, sucrose gehalte is relatief hoger dan dat van volwassen honing, en nu sommige fabrikanten neem de uitdroging verwarming weg, wat leidt tot meer voedingswaarde van honing verminderd.

2, korte cyclus, hoge opbrengst. Volwassen honing heeft 5-10 dagen honinghoning nodig, in plaats van twee of drie dagen volwassen te worden (in sommige gebieden van binnenlandse honingbij dag van de landbouw, honing); volwassen honingverzamelproces is relatief complex, niet-rijpe honing gemakkelijk verzameld, niet-rijpe honingopbrengst is 2,5 keer volwassen honing, relatief lage productiekosten.

3, lage prijs. Vanwege de lage productiekosten van onvolgroeide honing is de prijs veel lager dan die van volwassen honing. Op dit moment, niet volwassen honing verwerkte honing is Chinees in het klimaat geweest, de belangrijkste reden is dat natuurlijke honing en honing detectie verwerking omslachtig is, gebruikers moeten niet worden geïdentificeerd; bovendien vanwege de niet-rijpe honing en de hoge opbrengst, lage kosten, kunnen fabrikanten de winst verlagen, niet in het geval van een relatief lage prijs vanwege de aankoopprijs en de acquisitie; procesproblemen, leid tot imkers bereid om rijpe honing te produceren.

Rijpe honingskenmerken

1, hoge golf Mido, meestal op 41 graden boven, volgens de verschillende rassen van honing zal iets anders zijn. Sommige onvolwassen honing Baume is zeer laag, groot watergehalte, is niet gemakkelijk te bewaren, gemakkelijk te gisten. Geconcentreerde honing, dit is onrijpe honing na hoge temperatuur geconcentreerde verwerking, het watergehalte is afgenomen, de toename van volwassen honing die Baume voorstelt, in feite met volwassen honing is echt fundamenteel anders.

2, uitgebreide voedingsstoffen, zoals vitaminen, enzymen, mineralen en dergelijke, en geconcentreerde honing met verwerking bij hoge temperatuur, zullen veel voedingsstoffen verliezen, zoals sommige actieve stoffen, nadat geconcentreerd in principe niet bestaat, dit is ook veel mensen zeggen de reden waarom honing niet is welk effect.

Hoe onderscheid je de concentratie van honing en volwassen honing? Honing is een kenmerk van volwassen korfomslag, als de covervoorstelling is rijp honing, honing en vloeistof, weten we niet of het niet geblokkeerd is. Zoals gebotteld honing, het is moeilijk te onderscheiden, want de twee richtingen is bijna hetzelfde, zelfs meer geconcentreerde honing Baume, kan daarom niet onderscheiden. Als u koopt gefilterde vloeistof, volwassen honing, alleen bijen bijenveld meer geloofwaardig.

Is er een manier om honing te kopen, honing is over het algemeen dekking van honing, is nog steeds een honingraat, kan heel intuïtief om te zien is volwassen honing aftopping, de honing is ook heel gebruikelijk op de markt, de prijs is duurder dan de vloeibare honing, maar kan de kwaliteit van de honingbij garanderen


Adres: Zaal 618, Blok 3, Zijing Business Building, Jianggan District, Hangzhou, Zhejiang, China (Vasteland)

Contactpersoon: Mr.Jianguo Yang
Afdeling: directeur / CEO / algemeen directeur
Functietitel: wettelijk vertegenwoordiger
Telefoon: 86-571-86023918
Fax: 86-571-86027158
E-mail: sales@ghbeeswax.com
Skype: pollenyang
Website: http://www.chinesebeeswax.com

                http://www.ghbeeswax.com


Aanvraag sturen