Waarop letten bij het drinken van honingwater?

Jan 16, 2020

Laat een bericht achter

1. Gebruik nooit kokend water om te drinken

Als de honing lange tijd wordt verwarmd tot 67 ° C, wordt het amylase in de honing afgebroken en wordt de kleur donkerder; de vitamine C in honing wordt vernietigd door 1 / {{2}} tot 1 / 2. Naast 65% tot 80% glucose en fructose is honing ook rijk aan enzymen, vitamines en mineralen. Gebruik bij het eten van honing warm water om te drinken en de watertemperatuur mag niet hoger zijn dan 60 ℃. Als heet water in de honing wordt gegoten, zal het niet alleen de rijke voedingsstoffen vernietigen, maar ook de natuurlijke kleur, geur en smaak veranderen.

2. Eet niet teveel.

Rijpe honing is een verzadigde oplossing van glucose en fructose. Wanneer u te veel honing consumeert, zal dit een overmatige verhoging van de bloedsuikerspiegel veroorzaken en de werking van insuline verstoren. Daarom is overmatig gebruik van honing niet geschikt. De algemene dosis honing is: volwassenen consumeren 100 gram per dag, het maximum is niet meer dan 200 gram, verdeeld in driemaal 's ochtends, midden en laat, 30-60 gram' s ochtends , 40-80 gram 's middags, 30-60 gram' s avonds; Het is beter voor kinderen om dagelijks 30 gram te consumeren.

3. Besteed aandacht aan het nemen van tijd.

De consumptietijd van honing is heel bijzonder. Over het algemeen is het geschikter om 1 tot 1. 5 uur voor de maaltijd of 2-3 uur na de maaltijd te eten. Voor patiënten met gastro-intestinale aandoeningen moet het tijdstip van consumptie echter worden bepaald op basis van de aandoening, om zijn gezondheidsrol te spelen. Sommige mensen letten niet op de tijd dat ze honing eten. Ze drinken honingwater voor en direct na de maaltijd. Dit is schadelijk voor het menselijk lichaam en wordt niet aanbevolen.

4. Vermijd de eerste kop honingwater in de ochtend

Iedereen die gewicht verliest, weet dat het drinken van honingwater 's ochtends het effect heeft van ontgifting, maar kan het ook echt de zogenaamde reiniging van de darmen bereiken? Honingwater bevat overeenkomstige suikers, niet in de vorm van puur water. Na het drinken moet de fructose in honing door het menselijk lichaam worden omgezet in glucose voordat het door het menselijk lichaam kan worden opgenomen en gebruikt, waardoor het de rol van het eerste glas water 's ochtends verliest om het lichaam op te ruimen {{1} } # 39; s interne omgeving. Bovendien kan honing als eerste kopje water het water van het lichaam 0010010 # 39 niet effectief aanvullen; de urinetijd is relatief langzamer dan die van gekookt water en de werkzaamheid van ontgifting in het lichaam is verminderd. Op dit moment verwijderde het lichaam het afval niet en accepteerde het het nieuwe materiaal. Het nieuwe materiaal werd gemengd met het afvalresidu en het metabolische absorptieproces van de oude en nieuwe hybride materialen werd gepresenteerd. Erger nog voor de gezondheid.

5. Niet 0010010 # 39; drink niet op een lege maag

Honingwater is een zoet voedsel. Het drinken op een lege maag verhoogt alleen de maagzuursecretie, wat leidt tot overmatig maagzuur en schade aan het maagslijmvlies. Langdurig drinken verhoogt de zuurgraad van het lichaam en maagzweren en zweren in de twaalfvingerige darm zijn niet ver van u verwijderd. Honingwater drink je het beste een half uur na een maaltijd, de oplosbaarheid mag niet te hoog zijn.

6. Eet niet met sojamelk

Het eiwitgehalte van sojamelk is hoger dan dat van melk, terwijl honing voornamelijk ongeveer 75% glucose en fructose bevat en ook een kleine hoeveelheid organische zuren bevat. Wanneer de twee worden gemengd, combineren organische zuren en eiwitten een gedenatureerd neerslag, dat niet gemakkelijk door het menselijk lichaam wordt opgenomen. Zo kunnen honingwater en sojamelk ongeveer een uur apart worden gedronken, wat goed is voor de gezondheid.

Behalve dat het niet geschikt is voor consumptie met sojamelk, is het niet goed om met ander voedsel te eten, zoals prei, honing en prei kunnen diarree veroorzaken, en er zit veel vitamine C in prei, terwijl honing rijk is aan mineralen Vitamine C reageert met mineralen, waardoor de voedingsstoffen die mensen opnemen sterk worden verminderd.


Aanvraag sturen